GLAS CLEANERS

Ramen wassen

GLAS CLEANERS

Reinigen met osmose water

 

Reinigen met Osmose water : De meest complete reiniging voor al uw vensters!

Bij de reiniging met water en zeep zie je enkele dagen na de reiniging al strepen wanneer de zon er op schijnt. Dit is een ultradunne film van zeepresten.
Met osmose water is dit niet het geval omdat het water volledig vlek- en streeploos droogt door de zon en de wind, er wordt geen aftrekker meer gebruikt! Na het zemen worden de vensters gespoeld met osmosewater. De spoeling vervangt de aftrekker en zal streeploos opdrogen. Door puur water, osmose water, te gebruiken, wordt reinigen dan ook nog eens 100% ecologisch verantwoord.
Het glas loopt minder kans op kleine krasjes die kunnen ontstaan door zand dat in onze borstel kruipt tijdens het inzepen en schuurt zo mee over ramen en vensters. Met het gebruik van osmose is dit niet het geval: het vuil wordt eerst weggespoeld en daarna vegen we met zachte nylonborstels over het glas.

In de zomer wordt er weleens gebruik gemaakt van schuursponsjes om hardnekkige insectenresten weg te krijgen, wat een nog hogere risico op krasjes meebrengt. Met osmose water smelten insectenresten gewoon als sneeuw voor de zon, ook op alle soorten raamprofielen.

Alle groeven, hoekjes en kantjes van het raamwerk worden door het gebruik van de borstels
steeds mee gereinigd, wat er ook voor zorgt dat spinnen uit hun schuilplaatsen komen en mee weggespoeld worden. Dus minder spinnenwebben op termijn!

In veel gevallen zal er zand en vuil dat al jaren in die groeven zit voor het eerst verwijderd worden. Rails waar vliegenramen op rollen worden ook mee gereinigd, wat met de hand dikwijls een onmogelijke klus is. Door osmosewater zal ook het mos aan vensterbanken spontaan verdwijnen. Het water lost het mos op en spoelt het weg. Uiteraard kunnen er meerdere poetsbeurten nodig zijn om hardnekkig mos te verwijderen. En daar waar het osmose water op de grond valt, zal het mos ook verdwijnen! Wat mooi meegenomen is…

Na enkele poetsbeurten zal u zien dat het glas zijn natuurlijke glans terugkrijgt en properder is dan met het gebruik van synthetische poetsproducten.